Boerderijcamping in Friesland

Rust ruimte en plezier op de Blikvaart

Kamperen bij de Boer

Maak kennis met de boerderij en zijn bewoners. De Blikvaart was voorheen een boerenbedrijf met schapen en melkkoeien. Nu vindt u hier nog de boerderij met kleinvee, pony’s en lama’s. En door de mooie ligging van onze boerderij, natuurlijk vooral een zee aan rust en ruimte.

Proef de sfeer van het weidse Friese platteland en geniet tijdens uw vakantie/verblijf van de eindeloze vergezichten. In de omgeving kunt u mooie fiets-, wandel- en boottochten maken. Vanaf de Blikvaart kunt u ook een uitstapje naar de waddeneilanden maken.

Kinderplezier op onze boerderijcamping

Rondom de boerderij is veel ruimte, kinderen kunnen hier naar hartelust ravotten. Uw kinderen kunnen bijvoorbeeld ponyrijden en/of in de zomervakanties een ritje met de tractor door de weilanden maken. Ook de trampolines, skelters, de zandbak en het zwemmen in de Blikvaart zijn favoriet.

Kamperen aan het water in Friesland

De camping ligt aan het water de Blikvaart, een onderdeel van de bekende Elfstedentocht. Waar u heerlijk kunt vissen, varen maar ook zwemmen. U kunt met uw eigen boot komen of uw boot meenemen en bij onze trailerhelling te water laten.

In de buurt van de Blikvaart vindt u volop mooie visstekken. Vanaf de kant of met een bootje kunt u hier vissen op paling, karper en snoek. In het weiland naast de camping zijn twee forellenvijvers, hier kunnen visliefhebbers forel vissen.

KOM IN CONTACT

Vragen of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons

+ 31 518 46 12 60

Contact opnemen