Mini camping Friesland

Rust ruimte en plezier

Mini camping De Blikvaart ligt in het weidse Friese platteland bij Sint Annaparochie, Friesland. Kiezen voor onze minicamping in Friesland is kiezen voor rust, ruimte en plezier.

Gerelateerde pagina’s

Boerderijcamping voor jong & oud

De mini camping ligt direct achter onze typisch Friese kop-hals-romp boerderij, oftewel een echte Boerderijcamping in Friesland. Maak tijdens uw verblijf kennis met de boerderij en zijn bewoners. Uw kinderen kunnen bijvoorbeeld ponyrijden en/of in de zomervakanties een ritje met de tractor door de weilanden maken. Ook de trampolines, skelters, de zandbak en het zwemmen in De Blikvaart zijn favoriet. U heeft geen kind aan ze op onze camping aan het water! Bekijk al onze faciliteiten.

Camping aan het water:
zwemmen, vissen en varen!

Zoals onze naam al zegt ligt de mini camping aan het water de Blikvaart (onderdeel van de bekende Elfstedentochtroute), waar u heerlijk kunt zwemmen, vissen en varen. In het weiland naast de camping zijn twee forellenvijvers uitgegraven, hier kunnen visliefhebbers forel vissen! In de omgeving maakt u mooie fiets-, wandel-, en boottochten. Elektrische fietsen, gewone fietsen en motorbootjes zijn bij ons te huur.

  • Speciale camperplaatsen
  • Camping aan de Elfstedenroute
  • Kamperen bij de boer
  • Vele faciliteiten & activiteiten
  • Kleinschalig met weids uitzicht

Op onze camping, de boerderij en langs de waterkant is elke dag wel iets nieuws te ontdekken. Voor jong en oud is het hier écht genieten.

Afke

Eigenaar & beheerder

KOM IN CONTACT

Vragen of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons

+ 31 518 46 12 60

Contact opnemen