Over ons

Wolkom yn Fryslân

Door de jaren hebben we al heel wat mensen blij kunnen maken met al het moois dat hier te vinden is. En ieder jaar is er wel weer iets nieuws te ontdekken.

De camping met vakantiewoningen en het groepsverblijf liggen direct achter onze eigen boerderij en aan de beroemde Blikvaart. De omgeving daagt mensen uit om lekker actief te zijn, te ontspannen of om inspiratie op te doen. Ontdek de mooiste plekjes in dit deel van Friesland vanuit ons kleinschalige vakantiepark. Niemand zal zich hier ook maar één seconde vervelen.

Fries familiebedrijf

De historie van onze typisch Friese kop-hals-romp boerderij gaat al meer dan 100 jaar terug. De naam is ontleend aan de Blikvaart, onderdeel van de beroemde Elfstedentocht. De boerderij is tot 2001 gebruikt als melkveebedrijf. Dieren zijn er gelukkig nog altijd en kinderen rijden graag mee op de trekker met Afke. De Blikvaart is een modern recreatiebedrijf met volop mogelijkheden voor gezinnen, groepen, familiefeesten en allerlei bedrijfsactiviteiten.

Activiteiten en plezier

Sint Annaparochie is een levendig dorp in het noordwesten van Friesland, er zijn vele winkels. Franeker, Harlingen en Leeuwarden zijn met 20 minuten per auto te bereiken. Het gebied langs de Waddenzee (Unesco werelderfgoed) biedt volop ruimte om actief te recreëren. Een dagtocht naar een van de Waddeneilanden is ook mogelijk. Kortom, volop mogelijkheden voor jong en oud!

Team Blikvaart

Maak kennis met de mensen achter Recreatiebedrijf De Blikvaart.


Tinie

Creatieve duizenpoot

Folkert

Manusje van alles

Afke

Gastvrouw

KOM IN CONTACT

Vragen of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons

+ 31 518 46 12 60

Contact opnemen