Groepsaccommodatie in boerderij de Blikvaart te Friesland

De groepsaccommodatie is geschikt tot 22 personen. Het is een ruime accommodatie met 8 slaapkamers en 4 badkamers. Is direct gelegen aan het vis- en vaarwater en biedt u een prachtig uitzicht op de landerijen.

Alle ruimte voor uw groep

Hier heeft u alle ruimte om met uw groep gezellig samen te zijn. Samen koken, eten, ontspannen en leuke dingen doen*. Er zijn al heel wat competities gespeeld op onze sjoeltafel, tafelvoetbal, tafeltennistafel en met de gezelschapsspellen.

* Tijdens uw verblijf u kunt genieten van een whirlpool, infraroodcabine en zonnehemel! Bekijk alle faciliteiten.

Gerelateerde pagina’s

 

Volop mogelijkheden

Ook kinderen vermaken zich opperbest op het terrein rond de boerderij. Er zijn diverse speeltoestellen, trampolines en skelters aanwezig. Ook het zwemmen in het haventje en het aaien en evt. berijden van onze pony’s vinden ze vaak erg leuk! Of maak een leuk uitstapje naar een waddeneilanden of aquazoo.

Vissen, fietsen en varen en nog veel meer…

Van de steiger kan gevist worden. Er kunnen fietsen, motorbootjes en kano’s gehuurd worden om de omgeving te verkennen. Op afspraak kunt u met de groep gebruik maken van de groepsactiviteiten. Of beleef het echte WADgevoel door te gaan wadlopen bij Holwerd (zo’n 20 km vanaf de Blikvaart).

Zorggroepen

De accommodatie is rolstoelvriendelijk en heeft aangepaste voorzieningen. De begane grond is geheel gelijkvloers en is voorzien van een aangepaste badkamer.

  • 8 slaapkamers en 4 badkamers
  • Voor groepen tot 22 personen
  • Aan het vis- en vaarwater, Elfstedentocht
  • Whirlpool, infraroodcabine en zonnehemel
  • Rolstoelvriendelijk

Groepen een onvergetelijke tijd bezorgen, dat is keer op keer een fijne uitdaging. De veelal enthousiaste reviews zijn dan een mooi compliment.

Tinie & Afke

Eigenaren

KOM IN CONTACT

Vragen of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons

+ 31 518 46 12 60

Contact opnemen